Välkommen

Välkommen till Seniorföreningen Skogshill.
Seniorföreningen Skogshill driver verksamhet för de som är med i föreningen antingen de är hyresgäster eller ej.

Stiftelsen Skogshill äger fastigheterna som har46 hyreslägenheter i varierande storlek. Skogshill är inte ett serviceboende.
Skogshill är ett unikt seniorboende med inre och yttre mycket goda kvalitéer och möjligheter. Här kan du i en kustnära parkmiljö leva ett lugnt och behagligt liv i bekväma och välrustade lägenheter.


 

Skogshill är något av en mönsteranläggning med hög boendestandard och en fantastisk miljö. De olika husen ligger inbäddade i en härligt grönskande park med hundraåriga bokar och äkta kastanj under vilka du under varma sommardagar kan finna en skön svalka.

Skogshill smälter väl in i den omgivande Bellevue/Fridhemsområdet, som med sin miljö erbjuder fina promenadstråk. Andra fördelar som kan nämnas är närheten till köpcentret Erikslust och de centrala delarna av Malmö med goda bussförbindelser. Skogshills närhet till Ribersborg och Öresund ger möjlighet till härliga promenader längs stranden. I Skogshills huvudbyggnad finns också trivsamma lokaler för gemenskap och social samvaro.